Poboljšajmo pažnju, koncentraciju i fokus za najbolju školsku godinu do sad!

11 kolovoza, 2023 by Nueva
nfb-nueva-8-23.jpeg
Predstavljamo vam inovativnu terapiju koja će vašem djetetu omogućiti bolju pažnju, koncentraciju i fokus kako bi započeli novu školsku godinu s puno samopouzdanja i uspjeha! Upoznajte se s neurofeedback terapijom – revolucionarnim pristupom koji koristi moždane valove kako bi se potaknula samoregulacija i optimalno funkcioniranje mozga.

🌟 Što je neurofeedback terapija?
Neurofeedback je inovativna terapijska metoda koja koristi EEG (elektroencefalografiju) kako bi pratila aktivnosti moždanih valova u stvarnom vremenu. Naš tim stručnjaka analizira te podatke i pretvara ih u korisne povratne informacije. Kako bismo to postigli, koristimo vizualne i auditivne stimulusa u obliku videoigrica, crtića, filmova ili glazbenih spotova.
🧠 Kako neurofeedback terapija pomaže?
Kroz ovaj jedinstveni proces, mozak vašeg djeteta ima priliku promatrati vlastitu aktivnost na ekranu i postupno naučiti kako bolje regulirati svoje funkcije. Cilj je potaknuti mozak da dostigne svoju optimalnu razinu rada te da je održi uz pomoć audiovizualnih stimulusa. To će rezultirati poboljšanom pažnjom, koncentracijom i fokusom, ključnim faktorima za uspješno učenje i postizanje školskih ciljeva.
📚 Priprema za školske obaveze
S nadolazećom školskom godinom, svi želimo najbolje za naše školarce! Neurofeedback terapija pruža idealnu pripremu za uspjeh. Pomoći će vašem djetetu da razvije učinkovite navike u učenju, poveća svoju sposobnost zadržavanja informacija te se lakše nosi s izazovima školskog okruženja.
🌈 Započnite novu školsku godinu s optimizmom!
Dajte svom djetetu prednost koja mu treba da briljira u školi i izvan nje. Neurofeedback terapija je ključ koji otvara vrata boljoj pažnji, većoj koncentraciji i dubljem fokusu. Neka vaš školarac bude spreman za sve što mu dolazi!
Zakoračite s nama u svijet napredne tehnologije i terapije koja mijenja živote. Za više informacija i konzultacije, javite nam se na 098/1911566 ili na info@nueva.hr
Kontaktirajte nas!

Stojimo vam na raspolaganju!

Imate pitanja na koje tražite odgovore? Obratite nam se s povjerenjem!


TELEFON

042/232-788



MOBITEL

098/1911566



Pratite nas na

DRUŠTVENIM MREŽAMA

NUEVA kabinet za razvojnu podršku i psihoterapiju.