Ana Konjević

Ana Konjević završila je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u Zagrebu, smjer rehabilitacija. Magistrirala je 2009. godine te svoje prvo radno iskustvo stječe u Centru za odgoj i obrazovanje u Čakovcu, nakon čega se zapošljava u Centru za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar. Tijekom radnog iskustva sudjeluje u brojnim konferencijama i stručnim usavršavanjima, gdje se posebno ističe planiranje i izrada individualiziranih kurikuluma za djecu s teškoćama u razvoju. Također, sudjeluje u izradi programa edukacije za pomoćnike u nastavi. Stručno se usavršava iz područja informacijsko- komunikacijske tehnologije u obrazovanju ICT, te sudjeluje na radionicama iz art terapije, rehabilitacije putem pokreta i rehabilitacije igrom. Završila je edukaciju iz Play Attention sustava.

Provodi rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju, teškoćama učenja, deficitom pažnje (ADHD), intelektualnim teškoćama, poremećajima iz autističnog spektra, višestrukim teškoćama, motoričkim poremećajima i kroničnim bolestima.

Članica je Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora, te je dio stručnog tima u kabinetu Nueva gdje se pretežito bavi edukacijsko rehabilitacijskim terapijama djece predškolske i školske dobi.

Kontaktirajte nas!

Stojimo vam na raspolaganju!

Imate pitanja na koje tražite odgovore? Obratite nam se s povjerenjem!


TELEFON

042/232-788MOBITEL

098/1911566Pratite nas na

DRUŠTVENIM MREŽAMA

NUEVA kabinet za razvojnu podršku i psihoterapiju.