Psihoterapija odraslih

Osnovna tehnika je razgovor, ali se koriste i razne druge kreativne metode i tehnike. Kroz tretman bolje ćete razumjeti sebe i svoje potrebe, te se lakše i kvalitetnije suočavati sa okolnostima u kojima se nalazite, bolje razumjeti sebe ali i druge. Kada se dobro osjećamo u svojoj koži i kada bolje razumijemo sebe, raste naša sposobnost da glatko prolazimo kroz nelagodne situacije te da potpunije živimo i budemo prisutniji u važnim odnosima.

Obuhvaća pružanje podrške te poticanje osobnog razvoja pojedinca  uz pomoć različitih metoda i tehnika. Namijenjeno je osobama koje žele raditi na sebi, ili koje se suočavaju sa životnim teškoćama i žele poboljšati kvalitetu života.Uz pomoć psihoterapije moguće je unaprijediti kvalitetu života osobe i obitelji, poboljšati narušene obiteljske odnose te unaprijediti vlastite potencijale.

Treba li meni psihoterapija?

Psihoterapija se bazira na odnosu klijenta i terapeuta s ciljem postizanja bolje ravnoteže i boljeg zadovoljstva životom. Osnovna tehnika je razgovor, ali se koriste i razne druge kreativne metode i tehnike. Kroz tretman bolje ćete razumjeti sebe i svoje potrebe, te se lakše i kvalitetnije suočavati sa okolnostima u kojima se nalazite, bolje razumjeti sebe ali i druge.

Kada se dobro osjećamo u svojoj koži i kada bolje razumijemo sebe, raste naša sposobnost da glatko prolazimo kroz nelagodne situacije te da potpunije živimo i budemo prisutniji u važnim odnosima.

Kontaktirajte nas!

Stojimo vam na raspolaganju!

Imate pitanja na koje tražite odgovore? Obratite nam se s povjerenjem!


TELEFON

042/232-788MOBITEL

098/1911566Pratite nas na

DRUŠTVENIM MREŽAMA

NUEVA kabinet za razvojnu podršku i psihoterapiju.