Ciklus: Izazovna ponašanja

23 svibnja, 2017 by Nueva
06.jpg

Tijekom travnja održan je ciklus predavanja i radionica pod nazivom “Izazovna ponašanja”, na inicijativu Udruge edukacijskih rehabilitatora Varaždinske županije.

Predavanju ” Izazovna ponašanja i kako se nositi s njima”, te radionicama” Izazovno dijete” i “Izazovan roditelj” bilo je prisutno mnoštvo odgajatelja, učitelja i stručnih suradnika iz Varaždinske županije.

Izazovno ponašanje je ponašanje koje se znatnije razlikuje od uobičajenog ponašanja većine mladih određene sredine, ponašanje koje je štetno i/ili opasno kako za osobu koja se tako ponaša, tako i za njezinu širu okolinu, te ponašanje koje zbog toga iziskuje dodatnu stručnu i/ili širu društvenu pomoć radi uspješne socijalne integracije takve osobe.Tijekom predavanja i radionica sudionicima su bili prezentirani suvremeni modeli iz prakse, te učinkovite tehnike i metode u radu s djecom i roditeljima. Na iskustvenim radionicama sudionici su kroz konkretne primjere i vježbe, usvajali nova znanja i vještine nošenja s izazovnim situacijama.

Ukoliko u svojoj ustanovi imate potrebu za ovom ili srodnim temama obratite nam se s povjerenjem.

Kontaktirajte nas!

Stojimo vam na raspolaganju!

Imate pitanja na koje tražite odgovore? Obratite nam se s povjerenjem!


TELEFON

042/232-788MOBITEL

098/1911566Pratite nas na

DRUŠTVENIM MREŽAMA

NUEVA kabinet za razvojnu podršku i psihoterapiju.