Novo u kabinetu Nueva: Terapije uz pomoć Forbrain uređaja

24 rujna, 2017 by Nueva
014.jpg

Forbrain® je uređaj koji koristi niz dinamičkih filtera za pružanje povratne informacije korisniku uz poboljšanje  svih komponenti audio-vokalnih petlji. Uređaj Forbrain daje živčanom sustavu jedan oblik senzorne vježbe, te utječe na poboljšanje pažnje i koncentracije, memorije, vještina čitanja i pisanja. Smatra se proizvodom koji može poboljšati  pamćenje, fokus, koordinaciju i mnoge druge senzorne funkcije, što rezultira s nekoliko prilagodbi u psihološkoj / kognitivnoj / emocionalnoj domeni.

Forbrain® zaista može inducirati plastične promjene u središnjem živčanom sustavu s najmanje dva neovisna, ali povezana neuronska mehanizma: 1) uzrokujući audio-vokalne petlje kroz modificirani govorni signal koji dovodi do obogaćene akustične okoline koja pruža auditivnu plastičnost; i 2) poticanje  brojnih mehanizama za kontrolu  pažnje.  Krajnji ishod svih tih procesa može biti jačanje izvršnih mehananizama pažnje, što rezultira boljom koncentracijom, jačom otpornosti na ometajuće faktore, poboljšanom kapacitetu memorije i osjećajem bolje  usredotočenosti.

Uređaj Forbrain dolazi u obliku slušalice, te je jednostavan za korištenje.

Uređaj možete naručiti direktno klikom na ovaj link:

http://www.forbrain.com/?utm_id=3A4602584

ili upišete kod za popust prilikom narudžbe 3A4602584

(tim putem dobivate 10% popusta na iznos kupovine).

Za sva pitanja vezana za korištenje uređaja i broj potrebnih tretmana dostupni smo na 098/1911-566 ili na kabinetnueva@gmail.com

Kontaktirajte nas!

Stojimo vam na raspolaganju!

Imate pitanja na koje tražite odgovore? Obratite nam se s povjerenjem!


TELEFON

042/232-788MOBITEL

098/1911566Pratite nas na

DRUŠTVENIM MREŽAMA

NUEVA kabinet za razvojnu podršku i psihoterapiju.